17401  Syrové sádlo hřbetní bez kůže: syrové sádlo

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřové sádlo hřbetní. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 2865 kJ / 696 kcal, Tuky 75 g z toho nasycené mastné kyseliny 30 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 4,4 g, Sůl 0,07 g.

17402  Syrové sádlo plstní: syrové sádlo

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.

Složení: vepřové sádlo plstní. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě.

17403  Syrové sádlo drobné: syrové sádlo

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřové sádlo drobné. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 2945 kJ / 716 kcal, Tuky 78 g z toho nasycené mastné kyseliny 31 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 3,8 g, Sůl 0,07 g.

17104  Iberijské sádlo s kůží: syrové sádlo

Chov v: Španělsko, Porážka v: Španělsko.
Složení: iberijské sádlo s kůží. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 2905 kJ / 706 kcal, Tuky 78 g z toho nasycené mastné kyseliny 31 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 2,2 g, Sůl 0,07 g.

24101  Vepřový výřez tučný (VVBK): vepřové výřezy

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřový tučný výřez. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1495 kJ / 362 kcal, Tuky 34 g z toho nasycené mastné kyseliny 14 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 14 g, Sůl 0,12 g.

24102  Vepřový výřez libový (VL): vepřové výřezy

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřový libový výřez. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 818 kJ / 196 kcal, Tuky 13 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,14 g.

24103  Vepřový výřez s kůží: vepřové výřezy

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.

Složení: vepřové maso s kůží. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 2121 kJ / 515 kcal, Tuky 53 g z toho nasycené mastné kyseliny 20 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 9,6 g, Sůl 0,11 g.

24104  Vepřový lalok bez kůže: vepřové výřezy

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřový lalok bez kůže. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 2020 kJ / 490 kcal, Tuky 49 g z toho nasycené mastné kyseliny 19 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 11,3 g, Sůl 0,11 g.