Vepřové výsekové maso

23101  V.půlka bez plstě: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika.
Složení: vepřová půlka bez plstě. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C.

23102  V.půlka EG řez (v.půlka bez plstě, přední nožičky, hlavy a laloku): vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová půlka EG řez. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C.

23103  V.kostra speciál: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová kostra. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C.

23104  V.předek: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřový předek. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C.

23110  V.kýta s kostí a kolenem bez kůže: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová kýta s kostí. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C.

23111  V.plec s kostí a kolenem bez kůže: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová plec s kostí. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C.

23112   Vepřová pečeně: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová pečeně s kostí. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 727 kJ / 174 kcal, Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,62 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,11 g.

23113   Vepřová krkovice: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová krkovice s kostí. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 844 kJ / 203 kcal, Tuky 15 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 17 g, Sůl 0,15 g.

23115   Vepřový bok: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřový bok s kostí. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1548 kJ / 375 kcal, Tuky 37 g z toho nasycené mastné kyseliny 10,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 11 g, Sůl 0,12 g.

23116   Vepřová hlava: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová hlava. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1485 kJ / 355 kcal, Tuky 33 g z toho nasycené mastné kyseliny 9,3 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 14 g, Sůl 0,16 g.

23117   Vepřové koleno zadní: vepřové výsekové maso

raw knuckle of pork on white background

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřové koleno zadní s kostí. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1267 kJ / 303 kcal, Tuky 26 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 17 g, Sůl 0,12 g.

23118   Vepřové koleno přední: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřové koleno přední s kostí. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1143 kJ / 276 kcal, Tuky 24 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,4 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 15 g, Sůl 0,12 g.

23119   Vepřová kýta bez kosti: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová kýta bez kosti. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 581 kJ / 139 kcal, Tuky 6,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 20 g, Sůl 0,11 g.

23120   Vepřová plec bez kosti: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová plec bez kosti. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 702 kJ / 168 kcal, Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,8 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,11 g.

23121   Vepřová pečeně bez kosti: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová pečeně bez kosti. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 590 kJ / 140 kcal, Tuky 5,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 22 g, Sůl 0,11 g.

23122   Vepřová krkovice bez kosti: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová krkovice bez kosti. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 816 kJ / 196 kcal, Tuky 13 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,11 g.

23123   Vepřový bok bez kosti a kůže: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřový bok bez kosti a kůže. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1472 kJ / 356 kcal, Tuky 34 g z toho nasycené mastné kyseliny 7,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 13 g, Sůl 0,11 g.

23124   Vepřový panenská svíčková: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová panenská svíčková. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 540 kJ / 129 kcal, Tuky 5,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 20 g, Sůl 0,11 g.

23125   Vepřové koleno zadní bez kosti: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřové koleno zadní bez kosti. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1267 kJ / 303 kcal, Tuky 26 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 17 g, Sůl 0,12 g.

23126   Vepřové koleno přední bez kosti: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřové koleno přední bez kosti. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1143 kJ / 276 kcal, Tuky 24 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,4 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 15 g, Sůl 0,12 g.

23128   Vepřová panenská svíčková - palce: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová panenská svíčková - palce. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 569 kJ / 136 kcal, Tuky 6,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,11 g.

23129   Vepřová líčka: vepřové výsekové maso

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová líčka. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 552 kJ / 132 kcal, Tuky 5,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,13 g.