Drobné masné výrobky

41101  Královské párky: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové (50 %) a hovězí maso (20 %), voda, bramborový škrob, jodizovaná solící směs E 250, směs koření, paprika, jedlá sůl, stabilizátor E 450, antioxidant E 300, zvýrazňovač chuti E 621, paprikový extrakt E 160c, přírodní skopové střevo. Obsah tuku max. 29 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1109 kJ / 268 kcal, Tuky 24 g z toho nasycené mastné kyseliny 9,6 g, Sacharidy 2,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 10 g, Sůl 2,4 g.

41102  Koktejlové párky: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové (50 %) a hovězí maso (20 %), voda, bramborový škrob, jodizovaná solící směs E 250, směs koření, paprika, jedlá sůl, stabilizátor E 450, antioxidant E 300, zvýrazňovač chuti E 621, paprikový extrakt E 160c, přírodní skopové střevo. Obsah tuku max. 29 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1109 kJ / 268 kcal, Tuky 24 g z toho nasycené mastné kyseliny 9,6 g, Sacharidy 2,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 10 g, Sůl 2,4 g.

41103  Špekáčky vázané: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (30 %), vepřové sádlo (25%), hovězí maso (20 %), voda, bramborový škrob, jodizovaná solící směs E 250, směs koření (může obsahovat stopy hořčice), česnek, stabilizátor E 450, antioxidant E 300, paprikový extrakt E 160c, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 41 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1496 kJ / 362 kcal, Tuky 35 g z toho nasycené mastné kyseliny 14 g, Sacharidy 2,4 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 10 g, Sůl 2,4 g.

41104  Liberecké párky: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové (45 %) a hovězí maso (15 %), voda, bramborový škrob, jodizovaná solící směs E 250, směs koření (hořčice), jedlá sůl, česnek, stabilizátor E 450, antioxidant E 300, paprikový extrakt E 160c, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 30 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1155 kJ / 279 kcal, Tuky 25 g z toho nasycené mastné kyseliny 9,8 g, Sacharidy 3 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 10 g, Sůl 2,4 g.

41105  Vídeňské párky se sýrem: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové (50 %) a hovězí maso (20 %), voda, sýr (10%) – (mléko, rostlinný tuk, mléčné kultury, stabilizátor E 509, jedlá sůl, barvivo E 160b), bramborový škrob, jodizovaná solící směs E 250, směs koření, stabilizátor E 450, antioxidant E 300, zvýrazňovač chuti E 621, paprikový extrakt E 160c, přírodní skopové střevo. Obsah tuku max. 29 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1120 kJ / 270 kcal, Tuky 24 g z toho nasycené mastné kyseliny 9,7 g, Sacharidy 2,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 12 g, Sůl 2,4 g.

41108  Velvarská klobása: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové (70 %) a hovězí maso (10 %), voda, jodizovaná solící směs E 250, sladká paprika, česnek, stabilizátor E 451, zvýrazňovač chuti E 621, antioxidant E 316, dextróza, barvivo E 120, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 28 %, obsah tuku max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1125 kJ / 271 kcal, Tuky 23 g z toho nasycené mastné kyseliny 9 g, Sacharidy 0,6 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 16 g, Sůl 2,4 g.

41109  Ostravská klobása: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (95 %), voda, jodizovaná solící směs E 250, kulér, směs koření, stabilizátor E 451, antioxidant E 316, dextróza, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 33 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1311 kJ / 317 kcal, Tuky 27 g z toho nasycené mastné kyseliny 11 g, Sacharidy 1,0 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 16 g, Sůl 2,4 g.

41110  Slovácká klobása: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové (68 %) a hovězí maso (18 %), voda, jodizovaná solící směs E 250, směs koření, chilli, dextróza, stabilizátor E 451, antioxidant E 316, zvýrazňovač chuti E 621, paprikový extrakt E 160c, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 34 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1311 kJ / 317 kcal, Tuky 28 g z toho nasycené mastné kyseliny 11 g, Sacharidy 1,7 g z toho cukry 0,7 g, Bílkoviny 14 g, Sůl 2,4 g.

41111  Šunková klobása: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (75 %), voda, jodizovaná solící směs E 250, koření, bramborový škrob, stabilizátor E 451, zvýrazňovač chuti E 621, zahušťovadlo E 407 a E 415, antioxidant E 316, dextróza, aroma, barvivo E 120, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 23 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 983 kJ / 237 kcal, Tuky 19 g z toho nasycené mastné kyseliny 7,6 g, Sacharidy 1,0 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 15g, Sůl 2,4 g.

41112  Šunková klobása s nivou: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (65 %), voda, niva (10 %) – (mléko, mléčné kultury, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, ušlechtilá plíseň), jodizovaná solící směs E 250, koření, bramborový škrob, stabilizátor E 451, zvýrazňovač chuti E 621, zahušťovadlo E 407 a E 415, antioxidant E 316, dextróza, aroma, barvivo E 120, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 24 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1024 kJ / 247 kcal, Tuky 20 g z toho nasycené mastné kyseliny 8,4 g, Sacharidy 1,1 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 15 g, Sůl 2,4 g.

41114  Norimberský bratwurst slabý: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (85 %), voda, jedlá sůl, bramborový škrob, majoránka, směs koření, dextróza, stabilizátor E 450 a E 451, zvýrazňovač chuti E 621, antioxidant E 300, přírodní skopové střevo. Obsah tuku max. 36 %, obsah soli max. 2,6 %. Trvanlivost ve vakuu 21 dnů. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1370 kJ / 331 kcal, Tuky 30 g z toho nasycené mastné kyseliny 12 g, Sacharidy 1,9 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 14 g, Sůl 2,2 g.

41118  Norimberský bratwurst silný: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (85 %), voda, jedlá sůl, bramborový škrob, majoránka, směs koření, dextróza, stabilizátor E 450 a E 451, zvýrazňovač chuti E 621, antioxidant E 300, přírodní skopové střevo. Obsah tuku max. 36 %, obsah soli max. 2,6 %. Trvanlivost ve vakuu 21 dnů. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1370 kJ / 331 kcal, Tuky 30 g z toho nasycené mastné kyseliny 12 g, Sacharidy 1,9 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 14 g, Sůl 2,2 g.

41119  Slánská klobása: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (95 %), jodizovaná solící směs E 250, směs koření, stabilizátory E 451, dextróza, zvýrazňovač chuti E 621, paprikový extrakt E 160c, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 37 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1459 kJ / 353 kcal, Tuky 31 g z toho nasycené mastné kyseliny 13 g, Sacharidy 0,5 g  z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 17 g, Sůl 2,4 g.

41120  Grilovací klobásy MIX (silné): masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (70 %), voda, niva (10 %) - (mléko, mléčné kultury, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, ušlechtilá plíseň), křenová pasta (10 %), jodizovaná solící směs E 250, koření, bramborový škrob, stabilizátor E 451, zvýrazňovač chuti E 621, zahušťovadlo E 407 a E 415, antioxidant E 316, dextróza, aroma, barvivo E 120, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 23 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost ve vakuu 14 dnů. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 976 kJ / 235 kcal, Tuky 19 g z toho nasycené mastné kyseliny 7,6 g, Sacharidy 1,4 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 15g, Sůl 2,4 g.

41121  Drůbeží lahůdkové párky: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: drůbeží strojně oddělené maso (40 %), vepřové maso (35 %), voda, bramborový škrob, jodizovaná solící směs E 250, směs koření, zvýrazňovač chuti E 621, stabilizátor E 450, antioxidant E 300, zahušťovadla E 407 a E 415, barvivo E 120, přírodní skopové střevo. Obsah tuku max. 19 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 879 kJ / 212 kcal, Tuky 16 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,7 g, Sacharidy 3,0 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 14 g, Sůl 2,4 g.

41128  Staročeská klobása z komína: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové (60 %) a hovězí maso (27 %), voda, jodizovaná solící směs E 250, paprika, česnek, kmín, pepř, stabilizátor E 451, antioxidant E 316, dextróza, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 37 %, obsah soli max. 3,1 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 21 dnů. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1458 kJ / 352 kcal, Tuky 31 g z toho nasycené mastné kyseliny 12 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 18 g, Sůl 2,6 g.

41129  Bavorská klobása: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (80 %), voda, jedlá sůl, bramborový škrob, směs koření, stabilizátor E 451 a E 450, zvýrazňovač chuti E 621, antioxidant E 300, přírodní skopové střevo. Obsah tuku max. 22 %, obsah soli max. 2,8 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 904 kJ / 218 kcal, Tuky 18g z toho nasycené mastné kyseliny 7,3 g, Sacharidy 2,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 11 g, Sůl 2,3 g.

41134  Slánské ESO párky: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (80 %), voda, jedlá sůl, bramborový škrob, koření, šťáva z mangoldu, mrkvový extrakt, startovací kultura, dextróza, glukóza, sacharóza, přírodní aroma, kouřové aroma, může obsahovat stopy konzervantu E 250, přírodní skopové střevo. Obsah tuku max. 30 %, obsah soli max. 1,8 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1161 kJ / 280 kcal, Tuky 25 g z toho nasycené mastné kyseliny 9,7 g, Sacharidy 2,2 g  z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 13 g, Sůl 1,5 g.

41135  Farmářská klobása z komína: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové (68 %) a hovězí maso (18 %), voda, jodizovaná solící směs E 250, směs koření, chilli, dextróza, stabilizátor E 451, antioxidant E 316, zvýrazňovač chuti E 621, paprikový extrakt E 160c, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 38 %, obsah soli max. 3,1 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 21 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1477 kJ / 357 kcal, Tuky 32 g z toho nasycené mastné kyseliny 13 g, Sacharidy 1,9 g  z toho cukry 0,8 g, Bílkoviny 16 g, Sůl 2,6 g.

41140  Jemné párky: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (38 %), drůbeží strojně oddělené maso (33 %), voda, bramborový škrob, jodizovaná solící směs E 250, živočišná bílkovina, jedlá sůl, koření, extrakty koření, stabilizátor E 451, antioxidant E 316, dextróza, barvivo E 120, klihovkové střevo. Obsah tuku max. 29 %, obsah soli max. 3,0 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1128 kJ / 272 kcal, Tuky 24 g z toho nasycené mastné kyseliny 8,8 g, Sacharidy 2,7 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 12 g, Sůl 2,5 g.

41143  Uzenky: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové sádlo (30%), drůbeží strojně oddělené maso (20 %), vepřové maso (15 %), vepřové kůže (10 %), voda, bramborový škrob, pšeničná mouka, jodizovaná solící směs E 250, směs koření (může obsahovat stopy hořčice), česnek, stabilizátor E 450, antioxidant E 300, paprikový extrakt E 160c, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 42 %, obsah soli max. 2,9 %. Trvanlivost v ochranné atmosféře 14 dní. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1582 kJ / 382 kcal, Tuky 35 g z toho nasycené mastné kyseliny 13 g, Sacharidy 6,8 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 11 g, Sůl 2,4 g.

41150  Klobása z udírny: masný výrobek tepelně opracovaný

Složení: vepřové maso (65 %), drůbeží strojně oddělené maso (30 %), voda, jodizovaná solící směs E 250, směs koření, dextróza, stabilizátor E 451, antioxidant E 316, zvýrazňovač chuti E 621, paprikový extrakt E 160c, přírodní vepřové střevo. Obsah tuku max. 38 %, obsah soli max. 2,8 %. Trvanlivost ve vakuu 21 dnů. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1420 kJ / 343 kcal, Tuky 32 g z toho nasycené mastné kyseliny 11 g, Sacharidy 1,8 g z toho cukry 0,8 g, Bílkoviny 13 g, Sůl 2,3 g.