Kuřecí maso a droby

71101  Kuře: kuřecí maso

Složení: kuře celé bez drobů. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 929 kJ / 222 kcal, Tuky 18 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,2 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 17 g, Sůl 0,18 g.

71102  Kuřecí prsní řízek: kuřecí maso

Složení: kuřecí prsa bez kosti a kůže. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 429 kJ / 102 kcal, Tuky 1,2 g z toho nasycené mastné kyseliny <0,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 23 g, Sůl 0,13 g.

71103  Kuřecí stehenní řízek bez kůže: kuřecí maso

Složení: kuřecí stehenní řízek bez kosti a kůže. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 603 kJ / 144 kcal, Tuky 8,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 18 g, Sůl 0,23 g.

71104  Kuřecí čtvrtka: kuřecí maso

Složení: kuřecí čtvrtka. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 885 kJ / 211 kcal, Tuky 17 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,0 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 16 g, Sůl 0,23 g.

71105  Kuřecí křídla: kuřecí maso

Složení: kuřecí křídla. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 787 kJ / 188 kcal, Tuky 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,0 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 16 g, Sůl 0,23 g.

71106  Kuřecí křídla „V“: kuřecí maso

Složení: kuřecí křídla bez špičky. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 812 kJ / 195 kcal, Tuky 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,0 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 18 g, Sůl 0,21 g.

71107  Kuřecí játra: kuřecí droby

Složení: kuřecí játra. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 509 kJ / 122 kcal, Tuky 5,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g, Sacharidy 2,4 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 17 g, Sůl 0,18 g.

71108  Kuřecí horní stehna: kuřecí maso

Složení: kuřecí horní stehna. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1030 kJ / 246 kcal, Tuky 21 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,0 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 16 g, Sůl 0,20 g.

71109  Kuřecí spodní stehna: kuřecí maso

Složení: kuřecí spodní stehna. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 529 kJ / 126 kcal, Tuky 6,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 18 g, Sůl 0,27 g.

71110  Kuřecí prsa s kostí a kůží (supreme): kuřecí maso

Složení: kuřecí prsa s kostí a kůží. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 528 kJ / 126 kcal, Tuky 5,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 20 g, Sůl 0,16 g.

71111  Kuřecí kostra: kuřecí maso

Složení: kuřecí prsa s kostí a kůží. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1374 kJ / 333 kcal, Tuky 31 g z toho nasycené mastné kyseliny 8,0 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 13 g, Sůl 0,15 g.

71112  Kuřecí stehna: kuřecí maso

Složení: kuřecí stehna. Trvanlivost 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 791 kJ / 189 kcal, Tuky 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 17 g, Sůl 0,22 g.

71113  Kuřecí srdce: kuřecí droby

Složení: kuřecí srdce. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 424 kJ / 101 kcal, Tuky 4,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g, Sacharidy 0,9 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 14 g, Sůl 0,20 g.

71114  Kuřecí žaludky: kuřecí droby

Složení: kuřecí žaludky. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 307 kJ / 73 kcal, Tuky 1,4 g z toho nasycené mastné kyseliny <0,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 15 g, Sůl 0,16 g.

71115  Kuřecí krky: kuřecí droby

Složení: kuřecí krky. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 660 kJ / 158 kcal, Tuky 11 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 15 g, Sůl 0,20 g.