Vepřové droby a kůže

83101   Vepřová játra: vepřové droby

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika.
Složení: vepřová játra. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 496 kJ / 118 kcal, Tuky 2,7 g z toho nasycené mastné kyseliny <0,5 g, Sacharidy 3,9 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,30 g.

83102   Vepřové srdce: vepřové droby

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika.
Složení: vepřové srdce. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 456 kJ / 109 kcal, Tuky 4,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 17 g, Sůl 0,30 g.

83103   Vepřové ledviny: vepřové droby

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika.
Složení: vepřové srdce. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 439 kJ / 105 kcal, Tuky 4,2 g z toho nasycené mastné kyseliny <0,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 16 g, Sůl 0,50 g.

83104   Vepřová slezina: vepřové droby

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika.
Složení: vepřová slezina. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 451 kJ / 108 kcal, Tuky 3,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 18 g, Sůl 0,15 g.

83105   Vepřový jazyk: vepřové droby

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika.
Složení: vepřový jazyk. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 777 kJ / 187 kcal, Tuky 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,6 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 16 g, Sůl 0,13 g.

83107   Vepřové kůže: vepřové kůže

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřový kůže. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1636 kJ / 395 kcal, Tuky 34 g z toho nasycené mastné kyseliny 14 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 23 g, Sůl 0,22g.

83108   Vepřové žaludky: vepřové droby

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika.
Složení: vepřové žaludky. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě.

83109   Vepřový mozek: vepřové droby

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika.
Složení: vepřový mozek. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 540 kJ / 129 kcal, Tuky 9,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g, Sacharidy 0,6 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 11 g, Sůl 0,11 g.

83110   Vepřové plíce: vepřové droby

Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika.
Složení: vepřové plíce. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 424 kJ / 101 kcal, Tuky 5,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 14 g, Sůl 0,11 g.